Cerita Hati

The Day!!! :-*

images (1)THE DAY

It’s been two months since I said my feeling to you. The day that made me like a ‘knight’ who tried to show my love. Sometimes, I just realize, who really idiot I am. But, far, far, far and far deepest my heart, I’ll be MORE idiots if until now I didn’t say the truth.

In fact, after the day, I always hide if I meet you. So, if we’ll on the school, I always try to trough the way that I shouldn’t meet you. Silly! But, I did it just with a simply reason. Did you know I’m so shy!

Yaaahh… sekarang aku terus mencoba ambil sisi positifnya aja. Itung-itung, hari terakhir di SMA, aku gak mau nyesel karena ‘coba-kalo-waktu-itu-aku-ngomong-ke-dia-kalo-aku-suka-sama-dia’ hadir di kehidupanku, justru, nanti pas aku udah lulus.

Kalo boleh jujur sih, sebenernya aku rada nyesel juga udah secara implisit ‘nembak’ kamu. Karena kenyataannya, aku belum siap nerima kenyataan kalo emang kamu ternyata cuman anggep aku sahabat kamu.

Daaannn… yang paling aku sesalin, setelah kejadian itu, aku sama sekali gak ‘berani’ ngehubungin kamu atau pun cuman sekedar nyapa pas kebetulan kita papasan di sekolah. Salahku juga sih. Aku juga berusaha sebisa mungkin pas disekolah gak ketemu kamu.

Kamu tau gak, aku kangeeennn banget sama sms-sms kamu. Aku kangen banget masa-masa kita ‘beribet-ribet-ria’ ngurusin acara buat GOTAC OPS. Aku kangen banget liat muka innocentnya kamu. Aku kangen banget sama tatapan elang kamu. Aku kangen semua yang ada di kamu dan semua yang kita udah lakuin.

Saat-saat terakhir kita di SMA cuman tinggal 4 bulan waktu efektif. Setelah itu, SAY GOODBYE TO YOU! Kita bakalan misah. Kamu bakal nerusin bakat seni kamu yang super-duper amazing, and I’ll continue my study to learning historical education. UNY sama ISI, walaupun sama-sama di Yogyakarta, tapi jaraknya berjauuuhhhannn. *lebaydikit*

Kampusku (amien!) ada di ‘kota Yogya-nya’. Sementara kampus kamu ada di ‘desa Yogya-nya’. Ck fuhhh… ibaratnya, satu kota, beda peradaban! Kamu ada di lingkungan yang aman tentram, khas tempat kongkow calon seniman-seniman besar Indonesia, sementara aku ada di tempat ‘masyarakat yang sebenarnya’. Hiruk pikuk dan segala keruwetannya.

Well, there’s three messages that so impressed me. Three messages who replied by you. Three messages that make me feel so touched and I’m cry for this…

“Udah, ga usah ngrasa berslah. Itu kn hak kita buat mencintai seseorang. Makasi uda syang sma q. Tp maaf, mungkin q bkan orang yg tepat buat kmu. Tp percyalah, Tuhan merencnakan yg trbaik untuk kta. Jalani dulu yg skarang. N tetep smangat. :)”

Did you know, honey? Your message is really makes me feel so, so, so glad. Why? It’s simple. From your message, I know, who wise you are. You didn’t blame me. And it makes me so praised. And the second message from you that also makes me so glad is…

“Nah, gtu dong , ayo semangat. Masa dpan yg trpenting. Ayo move on. 😀
Sbnere aku tw ini siapa. aku pngen kmu jd shbat ku. Oke?”

Duaaarrr!! Like a thunder in the afternoon, I’m so surprised when I read your message. I never ever think you’ll know who I am. But, when you said that you want me as your best friend, I confused! What should I say? I’m so disappointed. (Indeed). But, once again, I never wanted to be egoistic and force my feeling. So, I said I wanted to be your best friend =)

I also said, I hope you’ll be a great artist after you’re graduated from high school. Coz I know you very well, I know your zeal in art, especially music. And your drawing is really amazing! What the heck! Why you could do it??!! I’m so proud I’ve best friend like you. ^_^

I hope, one day, when we continue our study in college, I wanna see you success in your study. Amien! ^_< Then, the last messages from you that so impressing me is…

“Hlah, kmu ga slah g koq. 🙂 iya, iya, amin, amin. Kmu juga ya, smga apa yg kmu cita2in trcpai. Iya, iya, q ngerti kq. Kmu uda nglakuin yg bnar, jgn slalu merasa brslah. 🙂 Oke. Best friend lah, wkwk.”

How kind you are! You advised me and you pray for me to make my dreams come true like I pray for your dreams. :-*

Just 4 months! What should I do without you, eRJe? I’m not sure I could find someone like you. I’m not sure we can keep in touch when we’re in the college. But, I’m sure about my feeling. That I’ll never forget you from my memories… ^_^

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s