Anything

Watching Captain America: Civil War

2 jam 26 menit yang luarrrr biasa bgt! 🙌 aakhhh ternyata oh ternyata, permasalahan cuma karena salah paham aja. Duhhh sedih sih emang, but it’s no longer be a problem, actually. Cause in the end, both teams are decided their choice to stay together! 😊 eehhh terutama karena ga iklas aja kalo liat mereka pisah. Apalagi ternyata Tom Holland sukses besar meranin the new Spiderman 😍 weitsss tapi tetep dong jagoan gue mah abang Hawkeye! 😘 pokoknya two thumbs up deh buat seri terakhir franchise Captain America!🎥🎬👍👍

Watching Captain America: Civil War with Sulung Anas at CGV blítz

View on Path

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s