Review Time

Review Film : Ant-Man and The Wasp

Maybe you just need someone watching your back. Like a partner. —Cassie Lang to her daddy.

Heyheloooooo semuanya! First of all, I am truly sorry, karena review kali ini (mungkin) bakal beda dari biasanya. Yaaa mengingat gue masih dalam masa hiatus, yet as a MCU’s fangirl I do have responsibility *sok hahaha* to write the latest its movie : Ant-Man and The Wasp!

DISCLAIMER : I AM NOT YET BE A “GEEK” FANS OF MCU SINCE I STARTED IT LATE, AROUND 2015, AND DIDN’T BOTHER TO GET INFORMATION FROM ITS COMICS. SO, PLEASE BE KIND TO ME SINCE ALL OF MY MCU’S REVIEW IS BASED ON MY EXPERIENCE WHEN WATCHING THEM. 😘

To be honest, gue rada telat (banget ding, sebenernya hiks) ngereview ini film karena :

1. Pas hari pertama rilis, rekor nonton film-film MCU in the first day was ruined by Maristha since she wanted us to have a double date. Jadi ya gitu deh. Baru bisa nonton tepat minggu lalu :”)

2. Aslinya lagi, pingin langsung review pas gue udah selesai liburan. Pas juga bertepatan dengan second time watching it. Namun apa daya, beberapa hari kemarin masih sibuk workshop guru 😌

3. Eh abis kelar workshop gantian guenya yang sakit. Lemah memang diri ini. *nangis di pojokan kamar*

Wadaw, ini malah jadi curhat. Hhhh okelah, biar ga makin ngelantur, let’s check this out, minna!

  1. Ant-Man and The Wasp menjadi sekuel yang “perfecto”. Imho, all aspects in this movie was utterly amazing. Good job, Peyton Reed and his crews!
  2. Gue cintaaaa banget sama chemistry nya Scott Lang and Cassie Lang as father and daughter. Keliatan banget di sekuel ini Scott rela ngelakuin apa aja untuk putri satu-satunya itu. He’s just totally “world greatest grandma”, doesn’t he? 😆
  3. Semua aktor dan aktris yang terlibat dalam film ini bagi gue sangat bagus. Ga ada celah. Yet, I’d say the interaction between Evangeline Lily x Paul Rudd was the show stealer. Oh yes, Mrs. Van Dyne (Michelle Pfeiffer) x Michael Douglas too. And The Ghost x Bill Foster, Luis and his mates, all of them! 💞
  4. Buat kalian yang sempet depressed after watched Avengers : Infinity War, this movie will makes you shiver with happiness. A good combination between drama, action, humor, and sound track yang “diracik” sedemikian kerennya. Perfecto!
  5. Plot cerita yang mungkin bagi beberapa penikmat film (remember, I didn’t say comic-fan!) dirasa kurang greget karena “lemahnya” villain, buat gue sama sekali engga. The Ghost disini keren banget! A bit creepy, yes. But somehow she’s adorable too. Hope’s mother a.k.a The (former) Wasp obviously badass woman. She’s brilliant, kind, and gorgeous!
  6. Last but not least, Ant-Man and The Wasp is the best MCU’s sequel movie (plus, the movie that doesn’t included Hawkeye in it) so far! 10/10 as overall score.

Guess most of you wondering ; is it really that perfect score?

Honey, trust me. Gue udah dua kali nonton (sebenernya pingin lagi tapi duit sudah takde huhuhu) dan sensasinya tetep sesempurna ketika nonton pertama kali.

  • Baper liat “perjuangan” Scott buat keep in touch with his beloved daughter ✅
  • Baper liat kerasnya Hank dan Hope berusaha buat bring back Janet from Quantum Realm ✅
  • Baper liat hubungan kerjasama Scott dan Hope yang “hot and cold” pasca peristiwa di Jerman ✅
  • Baper liat interaksi The Ghost dan Bill Foster yang udah kaya ayah anak beneran ✅
  • Baper liat kesetiakawanan Luis, dkk ✅
  • Dan baper baper lainnya yang bikin gue mewek, gemes, ngakak, terharu, etc etc.
One of my favorite scenes. Liat om Scott begitu gue langsung “wagelaseh biarpun cebol gitu tetep aja kocak ganteng kokoro ndak kuat, om! 😍”

FYI, gue juga ngasih skor yang tinggi buat Black Panther. Emang ga perfect score sih, just almost. Black Panther gue kasih gede karena “kehebatan” MCU untuk mengangkat kisah pahlawan yang dianggap dari dunia ketiga tapi ternyata paling maju. Sentuhan futuristik yang kece dengan spotlight kota-kota terkenal dunia otomatis menambah kerennya sinematografi BP. Cuman ya itu tadi, kalo untuk ditonton lagi dalam waktu berdekatan, BP kurang mantaps. Hehehe

Ah… Kayaknya cukup sekian review kali ini. Gih buruan yang belum nonton aksi om semut dan tante lebah keren ini, cus datangi bioskop terdekat!

Psssst. There will be 2 credit scene. The first credit is important, make sure you don’t miss it, since it’s connected to infinity war. For the second credit, errr… Not quite so. I might call it as a prank like the very last credit on Spider-Man : Homecoming -,- jadi, kalo kalian udah kebelet pingin keluar studio, second credit would be okay to skip. 👌

Advertisements

1 thought on “Review Film : Ant-Man and The Wasp”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s